/styles/skyblue/imageset/logo_phorum_top100.png

Forum Komputerowe

Forum Komputerowe

Zewnętrzny dysk twardy Windows 11 nagle przestał działać

Zewnętrzny dysk twardy Windows 11 nagle przestał działać

Postprzez Bielecki69 » Cz kwi 25, 2024 12:45

Witam!
Mój zewnętrzny dysk twardy przestał działać. Dysk nie nadaje się już do odczytu. Kiedy podłączam go do komputera, system prosi mnie o sformatowanie go.
Jest to dysk twardy HHD, który był w formacie FAT, ale teraz jest wyświetlany jako RAW w menedżerze dysków.
Mam na nim ważne pliki.
Czy ktoś może mi pomóc?
Bielecki69
Nowy Uczestnik
Nowy Uczestnik

Postprzez » Cz kwi 25, 2024 12:45

Re: Zewnętrzny dysk twardy Windows 11 nagle przestał działać

Postprzez puspimigni » Pt kwi 26, 2024 20:17

I really like your writing style, great information, thankyou for posting : D. 法式花藝

==============

I simply needed to thank you so much all over again. I am not sure what I could possibly have tried in the absence of these creative concepts documented by you regarding this subject. Completely was a very frustrating circumstance for me, however , coming across the professional fashion you solved that took me to weep for joy. Extremely grateful for the service and in addition hope that you are aware of a great job you’re providing educating some other people by way of your site. Most likely you’ve never encountered any of us. 生日訂花

==============

I was on Twitter looking for Neiko Tools Specials when I found a link to this blog, happy I stopped by – Cheers 玫瑰花

==============

I haven’t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are really good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend. 母親節
puspimigni
Mega Zaawansowany Uczestnik

Postprzez Bielecki69 » Wt maja 14, 2024 06:44

Podłączyłem dysk do innych komputerów z systemem Windows i Linux. Wyjąłem nawet dysk z opakowania i podłączyłem go bezpośrednio przez interfejs SATA, ale to nie zadziałało. CHKDSK nie działa na surowym dysku.

Udało mi się znaleźć rozwiązanie w Internecie.

Znalazłem ten artykuł i postępowałem zgodnie z nim krok po kroku.

Programy do odzyskiwania danych z systemu plików RAW
https://hetmanrecovery.com/pl/recovery_news/programs-to-restore-the-file-system-raw-without-losing-data.htm

Kosztowało mnie to 217.95 Złoty, ale to nic w porównaniu z wysłaniem dysku do specjalisty. Ryzykowałem utratę plików na zawsze. Ale nie mogę sobie pozwolić na płacenie dużych pieniędzy.

Chciałbym teraz wyjaśnić, jak sobie z tym poradziłem.

Po pierwsze, udało mi się utworzyć kopię uszkodzonego dysku za pomocą narzędzia „HDD Raw Copy Tool”.

Załadowałem „Hetman Partition Recovery”, program znalazł mój dysk RAW i przeprowadził pełne skanowanie. Znalazł większość moich plików i odzyskał je z powodzeniem. Oczywiście nie wszystkie pliki udało się odzyskać, ale miałem szczęście: udało mi się odzyskać te najważniejsze.

I tak, należy tworzyć kopie ważnych plików (dysków) na przyszłość.
Bielecki69
Nowy Uczestnik
Nowy Uczestnik

Postprzez puspimigni » Pt maja 17, 2024 07:15

Very interesting subject , thanks for putting up. magic class

============

I recognize there exists plenty of spam on this blog. Do you want support cleansing them up? I may help amongst courses! 魔術

============

I am impressed with this site, very I am a big fan. 兒童魔術班

============

woah i like yur website. It really helped me with the info i wus looking for. Appcriciate it, will bookmark. 魔術表演

============

I discovered your blog site on google and appearance a few of your early posts. Keep up the excellent operate. I simply extra the RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading more on your part later on!… 手機回收價格表

=============

hey all, I used to be simply checking out this weblog and I really admire the idea of the article, and have nothing to do, so if anybody want to to have an engrossing convo about it, please contact me on AIM, my identify is heather smith iphone回收價

==============

hey you should get social media plugins for your posts. I was looking for the ‘like’ button but couldn’t find it. 回收手提電腦

==============

My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be precisely what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a few of the subjects you write about here. Again, awesome site! Seiko King Samurai

==============

Along with having one of the best on screen fights of the year with Johnson,Vin Diesel gives a fantastic,real return-to-form performance as Dominic. rubber strap

==============

Thankyou for helping out, wonderful info . seiko skx

==============

This article saved me a lot of time with research. Very well thought out. Now if only I get an A. If I do next one is on me! 62mas
puspimigni

Postprzez puspimigni » N maja 26, 2024 01:10

I’m not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists. 情人節

============

you have a fantastic weblog here! do you want to make some invite posts on my own weblog? 玫瑰花

============

Great article, thanks. I just signed up to RSS on this blog. 線上花店

============

Some really great blog posts on this web site, appreciate it for contribution. Flower shop
puspimigni

Postprzez warbolt » Wt lip 02, 2024 13:13

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
warbolt
Mega Specjalista
Mega Specjalista

Postprzez puspimigni » N lip 28, 2024 19:22

The when Someone said a blog, I really hope who’s doesnt disappoint me around this blog. I am talking about, It was my choice to read, but When i thought youd have something intriguing to express. All I hear is really a few whining about something that you could fix in case you werent too busy trying to find attention. drzwi na wymiar
puspimigni

Postprzez puspimigni » Cz sie 01, 2024 17:43

I know high quality work when I see it. Your content is of high quality and it’s apparent you hold yourself to a higher standard than most. Keep writing like this and I’ll be back. African FollTales
puspimigni

Postprzez puspimigni » N sie 25, 2024 18:23

i think that gay marriage should be allowed in certain states but not in other states “ app for mobile trading
puspimigni

Postprzez » N sie 25, 2024 18:23

Następna strona

Powrót do Dzial Komputerowy